[if IE 6]> Home - Informatie - Businessloop | Amersfoort
test

Businessloop Amersfoort 15 juni 2018


Businessloop Amersfoort is het gezelligste hardloopevent van Amersfoort (en omgeving) waar werknemers en bedrijven op een ontspannen en sportieve wijze met elkaar in contact komen. Met honderden enthousiaste lopers en vele sponsorbijdragen uit het bedrijfsleven, haalt Businessloop Amersfoort elk jaar een grote financiële bijdrage binnen voor het goede doel.

In 2018 kunnen we er samen met uw steun en sportieve inzet weer een succesvol evenement van maken. Dit jaar gaat de gehele opbrengst van Businessloop Amersfoort naar het Toon Hermans Huis Amersfoort.Locatie

Het Nieuwe Eemland stelt ook dit jaar terrein en faciliteiten ter beschikking voor de start, finish en afterparty van de Businessloop Amersfoort. Wil je weten hoe het parcours eruit ziet? Bekijk dan deze video.


Partners

Bij Businessloop Amersfoort zijn de volgende partners betrokken. Het wedstrijdtechnische deel van de loop wordt verzorgd door Hardloopcentrum Aart Stigter. Het Nieuwe Eemland stelt zijn locatie ter beschikking. Tijdens de Businessloop verzorgen de sportmasseurs van Jos Massagepraktijk massages voor de hardlopers. ELBA\REC verzorgt de PR en promotie. Internative is betrokken bij de bouw en hosting van deze site.

GRATIS trainingssessie op 3 april

Bereid je voor op de Businessloop tijdens de gratis trainingssessie met hardloopcoach Aart Stigter. Hij geeft je looptips, trainingsadvies en na afloop ontvang je een trainingsschema om verder te trainen voor de loop. Zorg dat je er bij bent op dinsdag 3 april 2018 van 17.00 tot (uiterlijk) 18.30 uur op het terrein van Nieuwe Eemland. Meld je aan via aart@hardloopcentrumaartstigter.nl.

Bestel een T-shirt met eigen bedrijfslogo!

Dit jaar is het mogelijk om een functioneel hardloopshirt te bestellen met het logo van de Businessloop op de achterzijde en uw eigen bedrijfslogo (full colour) op de voorzijde. De kleur van het shirt is wit, zodat het logo duidelijk zichtbaar is.

De kosten bedragen slechts € 25,- per shirt bij afname van minimaal vier stuks, inclusief full colour bedrukking en 21% BTW.

U kunt uw bestelling voor 22 mei a.s. doen via info@runnersworldamersfoort.nl,waarbij het aantal shirts en de maten hiervan (XS, S, L, XL of XXL) wordt aangegeven.

Daarnaast is het van belang dat uw bedrijfslogo in een ilustrator bestand (.eps of .ai bestand) wordt aangeleverd.

Meer informatie? 
aart@hardloopcentrumaartstigter.nl

Volg ons op Facebook:
www.facebook.com/BusinessloopAmersfoort

Privacy (AVG)

Businessloop Amersfoort bereidt zich voor op de komende wetgeving rondom (uw) privacy (de Algemene Verordening Gegevensverwerking). Persoonsgegevens behandelen we natuurlijk met grote zorgvuldigheid en strikt vertrouwelijk, in lijn met de AVG.

Aftellen tot vrijdag 15 juni 2018